Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 140 produkter
1
...
6

Populære filtre

Dine forskellige serveringsglas og smukke interiørdetaljer fortjener at blive vist frem, selv når de ikke er i brug. Du kan selvfølgelig ikke lade dem stå på en almindelig hylde uden beskyttelse. Så bliver glassene hurtigt støvede og snavsede og mister deres glans. I et hvidt vitrineskab kan du opbevare både glas og pyntegenstande og skabe flotte stiletter at hvile øjet på. Køb et hvidt vitrineskab med flotte glaslåger, hvor dine ting kan stilles flot frem i et beskyttet miljø. Nogle skabe har fuld glasfront, mens andre kombinerer glaslåger med opbevaring. Vi hos Trademax har flere forskellige typer hvide vitrineskabe.

Hvide vitrineskab fremhæver dine smukke ting

Hvad er fordelene ved hvide vitrineskabe?

Et vitrineskab i hvidt kan placeres i ethvert rum i huset. Har du den i køkkenet eller stuen, skaber den en glimrende opbevaringsmulighed for dine vinglas og karafler, så de ikke bliver fyldt med glas og porcelæn i køkkenskabene. Med et hvidt vitrineskab kan du fremvise de smukke genstande, du har i din besiddelse. Genstandene er også beskyttet takket være glasset på dørene. Hvis du lader sollys trænge ind gennem glasdørene, vil dine krystalglas give liv til et helt rum. Et vitrineskab bliver et af de smukkeste møbler, du kan forestille dig i et rum.

Hvilke forskellige modeller er tilgængelige i hvide vitrineskabe?

Displayskabe fås i mange designs. Nogle er simpelthen vitrineskabe med glaslåger og hylder hele vejen. Andre har design, der ligner en skænk. Den øverste del af skabet kan have glaslåger, mens den nederste del har låger. Bag lågerne er der som regel hylder, hvor man kan placere fx en service med tallerkener, kopper og underkopper. En skænk har også et opbevaringsrum, hvor du kan placere serveringsfade i forbindelse med en invitation.

Hvilke materialer er vitrineskabene hvide i?

Som mange andre moderne møbler findes der blandt andet hvide vitrineskabe bygget med en ramme af spånplader og fiberplader. Vitrineskabene er herefter lakerede. Benene kan være lavet af træ eller metal. Og selvfølgelig er der glasruder forsænket i dørene. Der er også et hvidt vitrineskab i mere solide materialer. Du finder flere modeller af hvide vitrineskabe hos os hos Trademax.