Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 183 produkter
1
...
8

Populære filtre

Et smukt vitrineskab i træ giver dig mulighed for at opbevare og samtidig vise ting, du kan lide. I et vitrineskab kan du sætte glas, pynt eller andre ting, der er smukke at se på, men som ikke kan stilles foran. Hos os hos Trademax finder du mange modeller af vitrineskabe i træ, der skaber komfort i dit hjem. Du kan vælge større vitrineskabe i træ, der også har plads til anden opbevaring eller et mindre, hvor glasdelen dominerer. Vitrineskabe i træ kan stå på gulvet eller hænge på væggen og blive et dekorativt møbel i dit hjem.

Dekorativt vitrineskab i træ

Hvor kan jeg placere et vitrineskab i træ?

Vitrineskabene i træ, som du finder hos os hos Trademax, kommer i så mange forskellige modeller, at der med garanti er et skab, der passer til dit hjem. Vitrineskabe er dekorative møbler, og når du fylder dem med genstande, du kan lide, får rummet dybde. Det kan være en spændende detalje at stille sit vitrineskab i træ i arbejdsværelset, men det passer lige så godt i stuen eller køkkenet.

Hvad kan jeg opbevare i et vitrineskab af træ?

Der er skrøbelige, værdifulde eller bare smukke ting, som kun bruges af og til og derfor gemmes væk i et skab. Når du har et vitrineskab i træ, får du mulighed for at se dem og vise dem frem for andre. Du kan lægge glas, skrøbeligt porcelæn, nips eller smukke smykker i dit glasskab, hvor de er sikre og støvfrie. Alt smukt passer ind i et glasskab.

Hvad er fordelene ved et vitrineskab i træ?

Et vitrineskab i træ giver dig et beskyttet sted at opbevare det, du godt kan lide at se, men som er skrøbeligt og ikke kan stå foran dig. Du kan bruge den til at samle skaller, fint porcelæn eller smukke smykker og ure. Har du spørgsmål til vores vitrineskabe i træ, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.