Persienner

114 stk produkter
Kampagne
9b9508f65a834e46c789807ed9cfb757c3730593.jpg
Det er nogle gange svært at tro at et relativt koldt og sol fattigt land som det vi bor i har behov for persienner, men det har vi! Vi har brug for at beskytte os selv og vores hjem mod ekstra varme. Heldigvis kan man købe et antal fine og billige modeller online fra os på Trademax. Vælg mellem mange billige rullegardiner og plissegardiner!

Persienner til enhver smag

Skal man vælge plissegardiner eller persienner?

Det kommer helt an på din smag! Begge modeller kan justeres så de enten dækker lidt eller helt. Persienner er oftest fremstillet af aluminium mens plissegardiner fremstillet af stof, selvom undtagelser forekommer. Nu begynder andre materiale også at komme som eksempelvis træ eller bambus.

Hvornår er det bedst at vælge persienner?

Mange af os oplever at søvnen bliver bedre i et soveværelse når persienner bruges til mørklægning. Da kan det være smart at købe rigtigt gode persienner inline og montere i dit soveværelse. En god nattesøvn er meget vigtig og hjælper dig med at klare alt hverdagen har at byde på.

Hvilket materiale bruges i persienner?

I dag bruges oftest en kombination af metal og plastik i en persienne. Men der findes også persienner fremstillet af træ. Der er ikke nogen forskel på funktionen da alle materiale fungere godt.

Er det svært at montere persienner?

I dag fås enkle løsninger til persienner, rullegardiner og plissegardiner. Du montere dem med hjælp af medfølgende beskrivelse. Tænk på at nøje måle dine vinduer inden du gør din bestilling online!

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne