Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 257 produkter
1
...
11
Rullegardiner er den bedste måde at sikre en god nattesøvn på, både på mørke og lyse nætter. Dit rullegardin holder ikke kun uvelkomment lys ude, det dæmper også støj udefra. Vælg dine favoritter fra vores brede sortiment og få en indretningsdetalje, der skaber velvære og behagelige nætter.

Smukt, enkelt og praktisk med rullegardiner i vinduet

  • Hvad skal jeg tænke på når jeg vælger et rullegardin?

    Det der er vigtigt at tænke på, når du vælger et rullegardin, er om du ønsker total mørklægning eller kun delvis dæmpning. Nogle rullegardiner lader meget lys igennem, og det kan være en fordel, når du kun ønsker at blokere for udsynet, men stadig ønsker lidt lys i rummet.
  • Kan jeg have rullegardiner andre steder end i vinduet?

    Hvis du har en alkove eller på anden måde ønsker at afskærme din seng fra resten af rummet, er et rullegardin en fremragende løsning. Du kan også hænge et rullegardin på bagsiden af en opbevaringshylde for at skabe en rumdeler. Du kan desuden bruge et rullegardin til at dæmpe lyden gennem en tynd dør eller afskærme en døråbning, som du ikke ønsker at bygge for.
  • Hvad er fordelene ved et mørklægningsrullegardin?

    Da et mørklægningsrullegardin virkelig blokerer alt lyset, er det perfekt om sommeren, når solen ellers truer med at vække dig om morgenen. Den blokerer også lyset fra gadelamper, bilers forlygter og meget mere, så du kan sove i fred. På virkelig varme sommerdage er et mørklægningsrullegardin desuden en fordel, da du kan bruge det til at blokere solens varme fra dit værelse.