Badetønde brændeovn

5 stk produkter
1153121(2).jpg
Til praktisk og smart opvarmning af din badetænde er en ekstern kamin det perfekte valg. Fordelene er mange og det er nemt at bruge. Udforsk vores udbud af kamin til badetønde og bestil den model der matcher din badetønde bedst.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvilke fordele har en kamin til badetønde?

Den store fordel er at der er plads til flere personer end om kaminen havde været placeret i badetønden. Der er heller ikke risiko for at brænde sig på kaminen samt at det er nemmere at rengøre både tønde og kamin.

Hvor lang tid tager det for vandet at blive varmt?

Mange faktorer spiller ind i opvarmningen af badetønden. Valg af brænde, temperaturen udendørs samt temperaturen i vandet. For at skynde på opvarmningen er det en god idé at have låg på badetønden når du tænder op, på den måde bliver vandet meget hurtigere varmt.

Hvordan fungere en ekstern kamin?

Du skal ikke bruge pumpe eller elektricitet til brændeovnen, den er selvcirkulerende. Med hjælp af varmen fra ilden varmer den vandet i badetønden op gennem et rør. Varmen stiger opad, det er derfor en god idé at røre rundt i vandet efter du har fyldt nyt brænde i. På den måde bliver varmen i vandet jævn.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)