Låg til badetønde

1 stk produkter
1153123(2).jpg
Har du en badetønde men ikke noget låg, så er det tid til at skaffe det nu. Trælåg til badetønde er både nødvendigt og giver sikkerhed samtidig med at den bidrager til hurtigere opvarmning og beskytter mod snavs. Bestil dit nye låg billigt fra Trademax!

Almindelige spørgsmål og svar

Hvorfor skal jeg bruge låg til badetønde?

Vi plejer at sige at et låg er badetøndens bedste ven. Udover at den sørger for at varmen bliver og beholder en behagelig temperatur, beskytter låget også mod snavs der kan havne i vandet. Vil du holde din badetønde ren og dejlig er et låg et must.

Hvad skal jeg tænke på ved valg af badetønde låg?

Tænk på at vælge et der passer lige præcis din badetønde. Mål din badetønde og bestil et låg med samme mål. Hvilket materiale eller model du vælger er op til dig, vælg det der bedst matcher dine behov. Til vores låg medfølger desuden sikkerhedslås der holder låget på plads, uanset vejr.

Kan jeg købe låg billigt fra Trademax?

Hos Trademax finder du altid højkvalitative produkter til lave priser. Vores låg til badetønde er ikke en undtagelse. Vi kvalitetssikre altid vores produkter, hvilket gør os sikre på at du som kunde vil blive tilfreds med dit nye køb.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Pris
Fra(kr)
Til(kr)