Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Sauna

4 stk produkter
Sauna tilbehør
Sauna tilbehør
Saunarum
Viser 4 av 4 produkter

  • Hvorfor bruge en sauna?

    Der er mange grunde til, at saunaer er så populære. De fleste ved, at det er en finsk tradition og en måde at være sammen på. Det er også godt for dit helbred, hvis du gør det rigtigt. Det siges, at regelmæssig brug af sauna forebygger forhøjet blodtryk og er godt for hjertet. Brug af sauna øger også blodgennemstrømningen i kroppen, hvilket giver en behagelig følelse.
  • Hvor kan jeg have en sauna?

    Du kan have en sauna med elektrisk varmeovn i kælderen, i dit sommerhus eller i forbindelse med dit badeværelse, og den behøver ikke at være særlig stor. Hvis du vil have en brændefyret sauna, skal du have en skorsten, og den skal installeres af en skorstensfejer. En anden løsning er en dampsauna, som er som en brusekabine, og du kan desuden installere den i dit badeværelse.
  • Hvorfor bruger man saunasten?

    Saunasten er navnet på de sten, der ligger oven på saunaovnen for at sprede varme og fugt i din sauna. Da temperaturen i saunaen kan være meget høj, og stenen skal kunne tåle vandstænk, stilles der store krav til den. De sten, der bruges i en sauna, er hovedsageligt olivin, diabas og keramiske sten, som er lavet til at kunne modstå varmen i en sauna.