Bakkeborde & små borde

893 stk produkter
Kampagne
684660(1).jpg

Har du en plads i hjemmet du ikke ved hvad du skal gøre ved, eller har du måske brug for mere praktisk aflastning? Et smukt lille bord eller bakkebord kan være løsningen for dig. Et lille bord eller et bakkebord er et bord med eller uden opbevaring, som kan være funktionelt eller bare til pynt. Hos os på Trademax kan du vælge mellem moderne og klassiske små borde. Velkommen ind og kig vores store sortiment igennem for at købe et bakkebord der passer dig og dine behov.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvordan skal jeg placere mine små borde?

Små borde og bakkeborde kommer med mange fordele. De er ikke kun praktiske men passer ind næsten hvor som helst. Vælg om du vil have et rundt eller firkantet lille bord. Det er det perfekte bord til kaffekoppen eller en smuk blomsterbuket. Du kan placere dit lille bord i soveværelset med et vækkeur og en sengelampe på. Når det kommer til bakkeborde er det mere normalt at have dem i for eksempel stuen eller alrummet. Du kan bruge dem til at servere snacks eller drinks på uden at bruge plads på bordet.

Hvilke materialer er bedst på smukke bakkeborde?

Vores bakkeborde fås i mange forskellige materialer og forskellige kombinationer så du nemt kan finde et der matcher din indretning. En klassisk variation som føles lidt mere luksuriøs er guldfarvet metal med mørkt tonet glas. Ønsker du en mere afslappet variant fås små borde i træ, eller hvorfor ikke et stilrent sort lille bord. Til den der ønsker mere farve har vi bakkeborde i orientalsk stil. Perfekt til den der vil give mere liv til sin bolig.

Hvordan vedligeholder jeg et bakkebord eller et lille bord?

Til alle typer af borde anbefaler vi møbelsko. Dette beskytter både bordben og dit gulv. Hvordan du skal vedligeholde bordet afhænger naturligvis af materialet. Glasspray er godt til glasskiver mens en blød klud og mild universalrengøring fungere godt på malet træ. Har du et lille bord i naturligt træ bør du give det olie med jævne mellemrum.

Kan man have bakkeborde udendørs?

Nogle af vores bakkeborde og små borde kan man bruge udendørs. Det er perfekt at have en bakkebord på balkonen eller i udestuen som et smukt konsolbord.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne