Lampeborde

810 stk produkter
Kampagne
585411(12).jpg

Mange tænker ikke over det, men i et hjem er det ligeså meget de små møbler, som skaber det gode helhedsindtryk og er med til at gøre hjemmet personligt. Hos Trademax er vi vilde med alt boliginteriør til hjemmet og vi søger at have et bredt spektrum af varer, så du kan finde alt til din bolig hos os. Her på siden har vi samlet et udvalg af de fineste lampeborde. Et lampebord vil både pynte og sætte et personligt præg i din stue eller dit soveværelse og samtidig giver et lampebord mulighed for god opbevaring. 

Lampeborde til alle hjem

Smukke designs med god opbevaring
Vores udvalg af lampeborde her på siden indeholder mange forskellige designs. På den måde bliver det nemt for dig at finde det lampebord, der passer bedst til dit hjem. Her på siden finder du alt lige fra det klassiske, minimalistiske lampebord til moderne lampeborde med flotte detaljer. Er du til et lampebord i helt klassisk stil kan du med fordel kigge nærmere på India lampebord. Dette klassiske lampebord består af mange flotte detaljer. Det har blandt andet revner i træet, farveforskelligheder og uligheder der er med til at skabe et elegant udtryk med kant og karakter. Dette møbel er herved et enestående håndværk. Lampebordet har mørke detaljer i metal, der er med til at give bordet et rustikt look. Ydermere er India lampebord overfladebehandlet med voks for at frembringe træets naturlige skønhed. Dette lampebord vil passe perfekt til stuen eller soveværelset. Er du mere til et lampebord i moderne skandinavisk design vil Life lampebord måske lige være noget for dig. Dette lampebord har et eksklusivt look og er med tre udadgående træben i lyst træ med en hvid bordplade. Designet er tidsløst og vil derfor også kunne passe ind i de fleste hjem. Hvis du søger et lampebord med kant og karakter og med mulighed for lidt opbevaring vil Valentino lampebord være oplagt for dig. Dette stilfulde lampebord er med pileflet og der er plads til opbevaring under bordet. Dette lampebord vil være med til at sætte et personligt præg på dit hjem. Det vil være perfekt til at skabe en hyggelig stemning i stuen. Vores store udvalg af lampeborde gør det det nemt for dig at finde det helt rigtige. Uanset hvilket lampebord du vælger, vil du være garanteret et møbel af høj kvalitet lavet af de bedste materialer. Hos Trademax gør vi det nemt for dig at finde møbler til din bolig. Mens du handler lampebord kan du med fordel kigge nærmere på vores udvalg af bordlamper. Her vil du nemt kunne finde en bordlampe, som vil passe perfekt til dit lampebord. 

Realiser dine indretningsdrømme med Trademax
Det er langtfra kun lampeborde og bordlamper, du finder hos Trademax. Vi har alt til boligen lige fra sofaer til senge og havemøbler. Med Trademax kan du nemt realisere dine indretningsdrømme. Vi har noget for enhver smag og vi fokuserer altid på at sælge kvalitetsmøbler til gode priser. Ønsker du at holde dig opdateret omkring nye tiltag eller tilbud så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Hvis du har spørgsmål til vores lampeborde eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Hos Trademax ønsker vi, at kvalitet og god service skal gå hånd-i-hånd. Derfor får du også levering af dine møbler lige til døren til fast lav fragtpris. Ydermere giver vi dig 14 dages fortrydelsesret, så du har mulighed for at se om lampebordet passer ind i dit hjem. Bestil allerede dit lampebord i dag og få det leveret lige til døren. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne