Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Konsolbord & sidebord

497 stk produkter
Viser 24 av 497 produkter
1
...
21

Populære filtre

Konsolborde gør det nemt at indrette pænt og stilfuldt på dine betingelser. Konsolborde & sideborde er generelt lidt højere og smallere, hvilket gør dem perfekte til den lidt længere gang, ved vinduerne eller hvor du har brug for aflastning. Designet giver dig mulighed for at lege med materialer og stil for at få det design, du ønsker i dit hjem. Fra slanke designs i metal og glas til konsolborde i forskellige træsorter, der er smukt opdelt. Vi har konsolborde til enhver smag.

Giv plads uden at bruge plads med et konsolbord

Hvad kan jeg bruge konsolborde til?

Konsolborde i forskellige modeller giver dig mulighed for at indrette dit hjem lidt ekstra. Placer en smuk lampe på bordet for at give et behageligt skær og ekstra lys i et mørkt rum. Bryd en lang gang med elegante modeller, hvor du kan placere både blomster og pynt. Konsolborde er også kendt som aflastningsborde eller sideboard og er gode til at aflaste i køkkenet eller stuen.

Er der konsolborde med opbevaring?

Konsolborde findes i mange forskellige modeller, og der findes praktiske varianter med indbygget opbevaring. Det er især nyttigt, hvis du ønsker mere opbevaring på et lille sted, f.eks. i en entré eller en stue. Du kan også bruge pladsen nedenunder til f.eks. at stille en kurv eller en stilfuld opbevaringskasse.

Konsolborde passer godt ind i mindre hjem?

Konsolborde er også velegnede, hvor der er lidt mere trangt. Høje og korte modeller kan bruges til at give mere plads i et rum og samtidig fungere som sidebord til en sofa. Du kan placere et spejl over det for at tilføje ekstra lys til rummet.