Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Viser 2 av 2 produkter

Populære filtre

En piedestal eller et piedestal bord er et perfekt lille møbel til at gøre dit hjem hyggeligere. Uanset om du vælger at placere en plante, en pynteting eller en lampe på dit piedestal bord, giver kombinationen elegance og stil til rummet. I vores sortiment finder du både piedestaler og piedestal borde, der er muntre og dem der er lidt strammere.

Skab et hyggeligere hjem med en velplaceret piedestal

  • Hvilken slags piedestal skal jeg vælge?

    Valget af piedestal eller piedestalbord afhænger af resten af din indretning. Du kan enten vælge en piedestal, der passer til stilen på resten af møblerne, eller vælge en, der står i kontrast, for at fange øjet.
  • Hvor er det bedste sted at placere et piedestalbord?

    Du kan have piedestaler og piedestal borde i hjørner eller foran et vindue. De kan også placeres midt på en væg, hvor du ønsker at sætte liv i indretningen. Afhængigt af hvad du vælger at have på dit piedestalbord, er det rart at placere det, så det, du ønsker at vise, virkelig kommer til syne. Hvis du har planter på en piedestal, er det vigtigt at huske, at de har brug for dagslys.
  • Hvordan vedligeholder jeg mit piedestalbord?

    Du støver et piedestalbord eller en piedestal af på samme måde som andre møbler. Indimellem er det en god idé at tørre den af med en fugtig klud for at forhindre, at snavset sætter sig for godt fast. Hvis du har en potteplante oven på piedestal bordet, er det vigtigt at sikre dig, at der ikke er sivet vand ind under potten. Hvis vand eller fugt ikke fjernes under en potte, efterlader det nemt grimme pletter permanent på dit smukke lille møbel.