Indskudsborde i flot design

247 stk produkter
Kampagne
1745089(7).jpg

Et indskudsbord er et praktisk og moderne bord, i et gennemtænkt design. Indskudsbordet giver dig mulighed for nemt og enkelt at indrette præcis som det passer i dit hjem. Vi har et bredt udvalg af indskudsborde, i blandt andet egetræ og marmor. Kombiner dem i grupper eller enkeltvis og skab den steming du ønsker. Kig ind og se vores store udvalg. 

Indskudsborde der giver din bolig nyt liv

Med et  indskudsbord får du et praktisk og dekorativt bord, som passer ind i de fleste hjem. Der er mulighed for at bruge dem sammen eller hver for sig. Indskudsbordet giver store variationsmuligheder og et personligt præg på din bolig. Hos os finder du indskudsborde i mange forskellige modeller, farver og materialer. Sammensæt indskudsbordene i grupper af  enten 2 eller 3 borde. Er du til marmor eller egetræ, i moderne eller den lidt mere retro stil. Uanset hvilken stil du har i din bolig, så har vi et stort udvalg af indskudsborde hos os på Trademax!

Vælg det rigtige indskudsbord til din bolig 

Med vores brede sortiment er det ikke altid nemt at bestemme sig for hvilket indskudsbord der passer dig bedst. Derfor har vi lavet en liste over noget af det du skal tænke på når du skal vælge dit indskudsbord.

  • Størrelse - Indskudsborde findes i mange forskellige størrelser og det er derfor vigtigt at tænke på hvad der passer til dit behov. Skal indskudsbordet fylde en bestemt funktion som gør at bordet skal have en bestemt størrelse, er det vigtigt at have det med i dine overvejelser.
  • Form - Forskelllige former, passer ind i forskellige indretninger. De forskellige former kan være med til at give dit hjem et bestemt udtryk. Rektangulære og kvadratiske indskudsborde er klassiske og praktiske at indrette med. Runde indskudsborde giver en mere rummelig følelse og er med til at give rummet en hyggelig atmosfære. Det er vigtig at vælge det der passer bedst til dine behov. 
  • Materiale - Indskudsborde findes i forskellige materialer. Alt efter hvilken stil du har i dit hjem, er der nogle materialer der vil falde bedre i din smag end andre. Indskudsborde i træ, som for eksempel egetræ er både flot og tilfører dit hjem en hyggelig stemning.  Foretrækker du en mere stilren og moderne indretning er messing eller marmor måske et materiale der passer godt til dit hjem. 
  • Farve - Skab den het rette stemning ved hjælp af farve. Neutrale farver som sort og hvid er altid en sikker vinder, der passer ind i de fleste boliger og indretninger. Match dit indskudsbord med en anden farve i dit hjem, eller bryd det op med en helt anden farve.
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne