Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 474 produkter
1
...
20

I gangen ønsker vi at blive mødt af et behageligt interiør og at kunne lægge alle de ting væk, som vi har taget med udefra. Et entrebord vil både gøre din entré indbydende og mere praktisk for dig. Vælg mellem vores udvalg af billige og stilfulde entreborde og kombinerer funktionalitet med skønhed i din entre.

Smuk og praktisk aflastning med et bord til gangen

Har jeg brug for et særligt bord til gangen?

Da din entre sandsynligvis er lille, vil du ikke kunne få plads til store møbler. Derfor er et entrebord perfekt til at skabe et område, hvor du kan lægge din pung, telefon og nøgler. Det er også et sted, hvor du kan lægge huskesedler til dig selv for dagen eller aftenen. Med andre ord komplementerer et entrebord den øvrige indretning i gangen.

Hvordan skal jeg vælge et entrebord?

Find et entrebord fra vores fine sortiment, der passer til den øvrige indretning i din entre. Vælg et bord, der har den rette størrelse til dig og har den funktion, du har brug for. Tænk over, om du har brug for et minimalt rum, flere opbevaringsmuligheder eller bare et stilfuldt møbel for at skabe en følelse af velvære.

Kan jeg stille mit bord i andre rum?

Et entrebord er praktisk, når du har brug for plads til opbevaring. Du kan bruge et entrebord som supplement til dit spisebord. Så kan du placere serveringsfade og -drikkevarer på et sted, hvor de ikke er i vejen. Et entrebord er både attraktivt og praktisk i soveværelset, hvor du ønsker at have små ting inden for rækkevidde. Du kan også sætte et entrebord i stuen for at udstille en smuk vase.