Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 5 av 5 produkter

Populære filtre

Forny dit hjem med et sidebord eller lampebord i marmor. I soveværelset kan du have bøger og en lampe på bordet. I stuen er et ekstra bord meget stilfuldt, f.eks. til at stille magasiner eller til at stille flasker og drikkeglas på. Man kan ikke have for mange opbevarings områder, og et marmor sidebord og marmor lampebord fra os hos Trademax er en stilfuld tilføjelse til ethvert hjem.

Et sidebord og et lampebord i marmor bidrager til den luksuriøse følelse

Kan jeg få et marmor sidebord eller et marmor lampebord ved sofaen?

Ja, med et marmorbord kan du nemt skabe et praktisk sted ved siden af sofaen eller lænestolen, hvor du kan stille din skål eller dit vinglas. Hvis du arbejder med håndværk, kan du få plads til garntråde og målebånd, så du kan have lidt af hvert på sidebordet. Det er også rart at have det der, uden at det fylder det overhovedet.

Hvad er fordelene ved et marmor sidebord og et marmor lampebord?

Du kan sætte tallerkener og små slikskåle eller kagefade på den. Sæt kaffekanen der, så har du den altid lige ved hånden. Sørg blot for at have underlag til glas, kaffekop og andre ting, du stiller på bordet, som kan efterlade mærker på det skrøbelige materiale. Med et marmor sidebord og et lampebord er der masser af muligheder for at skabe ekstra aflastningsområder eller områder til ekstra hyggelig belysning.

Er et sidebord i marmor stilfuldt?

Ja, fordi det er marmor, giver det et indtryk af klassisk elegance. Du kan f.eks. stille en stor vase med friske blomster i den for at gøre rummet endnu mere indbydende. Prøv forskellige anvendelsesmuligheder for dit marmor sidebord og dit marmor lampebord. Du kan selv vælge, og da bordet er så nemt at placere, vil du helt sikkert sætte mere og mere pris på det. Et sidebord vil give dig stor glæde, og det er også nemt at flytte rundt, når du vil.