Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 1 av 1 produkter
Vandglidebane, vandrutsjebane, eller Slip ´N Slide. Du ved, hvad man siger, kært barn har mange navne. Med en hoppeborg fra Trademax kan dine børn nyde alle de varme sommerdage på en sjov måde.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvad skal du overveje, når du bruger en vandrutsjebane?

    Husk, at græsset skal være relativt nyklippet. Det er også vigtigt at fjerne eventuelle sten, kogler eller pinde, der måtte ligge under rutsjebanen. Ud over smerten ved at glide på dem, er der også risiko for, at de ødelægger banen. Det er også vigtigt at tænke på sikkerheden, når du rutsjer, og at du holder opsyn over børnene, når de leger på vandbanen.
  • Hvad kan man lave i en hoppeborg med rutsjebane?

    Hoppeborgen giver børnene mulighed for at lege og have det sjovt sammen. Børnene kan hoppe, gemme sig og rutsje. Kun deres fantasi kan sætte grænser for, hvad de kan gøre i hoppeborgen. Lad børnene nyde sjov og leg i deres eget vandland.
  • Hvad er fordelene ved en oppustelig hoppeborg med vand?

    Ud over at være en sjov måde at køle af på en varm sommerdag giver vores hoppeborge dig mulighed for at kombinere en række forskellige sjove aktiviteter. Med en vandrutsjebane har du ikke kun en hoppeborg, men også en oppustelig pool og en vandrutsjebane. Perfekt til børn, der vil lege og svømme samtidig.