Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 1 av 1 produkter

Vuggen er vores allerførste møbel, og der er mange traditioner forbundet med at købe en vugge til din baby. Den er hyggelig og behagelig for dit spædbarn. En vugge bruges i en begrænset periode, men den kan bruges af mange fremtidige børn i familien.

Barnets allerførste seng - en vugge

  • Hvilket materiale er vuggen lavet af?

    Vuggen er normalt lavet af træ, som kan være hele vægge, så barnet ikke bliver forstyrret af lys eller bevægelse i rummet. Du kan gøre vuggen hyggelig med en blød madras, plaid og pude, så den bliver et hyggeligt og behageligt sted at sove for dit barn. Vuggen er udstyret med buet ben, så den er nem at gynge.
  • Er en vugge bedre end en tremmeseng?

    Ja, i den forstand, at den er mindre, og det er mere hyggeligt. Du vil sandsynligvis have dit barn i sengen sammen med dig i den første tid, og vuggen er en god tilføjelse, når dit barn er ved at lære at sove selv. Vuggen er så at sige barnets første seng, og når den føles for lille, er barnet vokset op til at få sin første barneseng. Barnet sover jo også meget om dagen, og det er rart at kunne vugge det i søvn på vuggens ben.
  • Hvor er det bedst at have en vugge?

    Vuggen skal stå i nærheden af forældrenes seng i soveværelset. Du kan nemt høre, når barnet vågner, mens du har mere plads til dig selv, end hvis barnet sover i sengen sammen med dig. Du vil sandsynligvis sove bedre om natten, og barnet vil vænne sig til at sove alene.