Spring overskrift over og gå videre.

Sengebord | Udseende: Glas

6 stk produkter
Viser 6 av 6 produkter

Populære filtre

Et sengebord skal være robust og have plads til det, du ønsker ved siden af din seng, men det skal også være dekorativt. Her hos Trademax finder du flere modeller af praktiske og stilfulde natborde og sengeborde i glas, som er nemme at kombinere med dine andre soveværelsesmøbler.

Elegante sengeborde & natborde i glas

Hvad er fordelene ved et sengebord af glas?

Glas sengeborde og natborde, som du finder hos Trademax, giver dig en god overflade ved siden af din seng, hvor du kan stille dit vækkeur og din sengelampe eller lægge en bog. Et sengebord i glas giver en luftig fornemmelse til rummet og er altid lækkert. Et sengebord giver en glidende overgang og får sengen til at passe bedre sammen med de andre møbler i rummet.

Hvad passer til et sengebord af glas?

Sengebordene i glas og træ eller metal, som du kan finde hos Trademax, har et stilfuldt design og passer bedst til moderne interiør. Lyse tekstiler og tæpper fremhæver det dekorative bord, og der er masser af plads til en sengelampe, en bog, en kop morgenkaffe og alt det andet, du ønsker på dit sengebord af glas.

Hvordan vedligeholder jeg et sengebord af glas?

En af fordelene ved et natbord i glas er, at det er nemt at holde rent, og at det kan tåle kaffe spild. De dele, der er lavet af træ eller metal, kan nemt aftørres med en fugtig klud. Du kan bruge vinduespudser til glasoverfladen. Hvis du har spørgsmål til vores glas sengeborde og natborde, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.