Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 2 av 2 produkter

Populære filtre

Et betonbord er altid det rigtige valg. Det er smukt, holdbart og stilrent. Med andre ord er det et bord der vil følge med i mange år fremover og blive en del af familien. Botanisere dig i Trademax sortiment og bestil betonborde billigt online.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Kan betonborde stå udendørs?

    Det er både trendy og praktisk at indrette haven med et betonbord. Fordelen med et bord af beton er at det er slidstærkt, holdbart og tungt. Det vil med andre ord stå på sin plads, uanset vejr. Beton er et levende materiale. Din bordplade vil med tiden få en patina på grund af vejret. Det er derfor vigtigt at dit bord sæbes ind regelmæssigt. På den måde beskytter du bordpladen mod nedbør af forskellige slags. Bordet kan stå ude hele året, men om vinteren er det vigtigt at det står under et tag. Sne og is må ikke lægge sig på bordpladen.
  • Skal jeg behandle mit beton bord?

    I princippet skal alle borde vedligeholdes, betonborde er ikke en undtagelse. Det er vigtigt at du ikke bruger andre rengøringsmidler end sæbe og vand ved aftørring. Du kan blande sæbevand med ca. 20% sæbe og tørre bordet af. Lad bordet tørre inden du stiller noget på det igen.
  • I hvilke modeller kan jeg købe betonborde?

    Hos Trademax finder du mange forskellige modeller af betonborde. Bladre blandt sofaborde, spiseborde og haveborde. Du finder desuden vores borde i forskellige former hvor du kan vælge mellem rektangulære, firkantede eller runde betonborde.