Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 166 produkter
1
...
7

Populære filtre

Et egetræsbord er perfekt til dig der vil have et klassisk og moderne bord. Med sit tidløse design byder bordet ind til dejlige middage og gør sig godt i alle hjem. Desuden er eg et holdbart materiale med lang holdbarhed. Dit bord vil derfor være med dig i mange år fremover og skabe smukke minder sammen. Udforsk Trademax brede sortiment og bestil det bord i eg som du bedst kan lide.

Almindelige spørgsmål og svar

  • Hvilke stole passer til bordet?

    Når du skal vælge stole til dit bord skal du tænke på at en stol bruger ca. 60x60 cm pr plads rundt om bordet. Du vil desuden have plads bag stolen så man nemt kan komme rundt om stolen. Udover det skal du bare vælge de stole du synes er smukkest og matcher bedst til dit bord af eg.
  • Hvordan behandler jeg et egetræsbord?

    Da træ er et naturmateriale er det vigtigt at vedligeholde bordet. Sørg derfor for at oliere egetræsbordet regelmæssigt. Voks olie er det perfekte alternativ. På den måde holder bordet sig smukt i mange år fremover.
  • Hvordan indretter jeg med et rundt egetræsbord?

    Et rundt spisebord af eg er både fleksibelt og smukt. Med et klassisk og tidløst design bliver bordet smukt i alle hjem. Da bordet er rundt havner alle i centrum, og kan deltage i middagens samtale. Placere dit massive egetræs bord i midten af spisestuen og kombinere med smukke spisebordsstole.