Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 35 produkter
12

Populære filtre

Leder du efter et spillebord til spilleaftenen med vennerne eller noget der passer til alle i familien? Vi byder på et stort udbud af forskellige spilleborde til forskellige lejligheder. Alt fra poolborde og bordtennis til bordfodbold og meget mere. Spillebordene findes i forskellige farver og materialer af højeste kvalitet.

 

Spilleborde til små rum

Hos os finder du spilleborde i forskellige størrelser, samt spilleborde som kan klappes sammen. Dette gør det nemmere for dig at finde et spillebord til spillerummet eller et der passer ind med resten af indretning i dit hjem. Til dig der ikke har så meget plads har vi et mini poolbord som er portabelt og nemt at tage frem når det skal bruges, samt opbevares når det ikke bruges. Tænk på at hvis du har et mindre rum til dit spillebord kræver airhockey mindre plads end for eksempel bordtennis eller billard. Vi tilbyder også airhockey borde i flere forskellige størrelser.

Multi spilleborde

Kan du ikke bestemme dig for hvilket spillebord du skal vælge? Ingen problemer! Vi har også kombinations borde hvor du kan spille flere forskellige spil som bordtennis og billard på samme spillebord. Kombinations borde passer også til dig som ønsker at variere spil og maksimere underholdningen. Hos os finder du spilleborde af høj kvalitet, til lav pris. Når du køber dit spillebord hos os får du det leveret hjem til døren, og altid 14 dages fortrydelsesret. Hvis du har nogle spørgsmål omkring vores spilleborde er du varmt velkommen til at kontakte os.