Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 8 av 8 produkter

Med dit eget billardbord får du mange sjove øjeblikke med familie og venner eller bare en mulighed for at øve dig i billard alene. Hvis du har masser af plads, er der store, flotte billardborde at vælge imellem, men der fås også små, praktiske billardborde, som er nemme at stille væk.

Gør rummet elegant og eksklusivt med billardborde

  • Hvorfor skal jeg købe et billardbord?

    Billiard kan spilles hele året rundt og er et spil, hvor forskellige aldre kan have det sjovt sammen. Succes kræver koncentration, færdighed og en smule held. Hvis du har et billardbord, er der altid noget sjovt at lave, og hvis du er nybegynder, kan du starte med et mindre bord. Billard kan være en konkurrence, men også en afslappet måde at hygge sig på.
  • Hvor kan jeg placere et billardbord?

    Et billardbord kan være så stort, at det fylder et helt værelse, men der fås også mindre og sammenklappelige billardborde. Hvis du ikke bruger dit billardbord særlig ofte, er det en god idé at købe et bord, der er let at stille væk. For dem, der spiller regelmæssigt, finder du eksklusive billardborde, der giver den rette atmosfære.
  • Hvornår kan jeg bruge mit billardbord?

    Hvis du har plads, kan du lade dit billardbord stå fremme, så du kan bruge det, når du har venner på besøg, eller når du vil lave noget sjovt med familien. Hvis du har et mindre billardbord eller et, der kan klappes sammen, er der intet der forhindrer dig i at tage det med ud på terrassen. Det er altid sjovt at spille billard.