Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 16 av 16 produkter

Mange børn og unge spiller fodboldspil på deres computer og ude på en bane. Et bordfodboldbord er et sjovt supplement at have derhjemme, når familie og venner ønsker at samles på den analoge måde, og regnen øser ned udenfor vinduerne. Et bordfodboldbord bliver en sjov og aktiv måde at være sammen og gøre noget sammen.

Leg med et klassisk bordfodboldbord

Hvad er et bordfodboldbord?

Et bordfodboldbord, også kaldet fussball eller foosball, er designet som en fodboldbane med flere spillere fastgjort til stænger, som du drejer og bevæger for at spille bolden frem mod målet. Bordfodboldborde har mange navne og bruges i mange lande. Det kan for eksempel kaldes bordfodbold, foosball, taka-taka eller kicker, men spillet ser ens ud og spilles på samme måde. I udlandet er det almindeligt med bordfodboldborde på caféer og andre offentlige steder.

Hvor kan jeg placere et bordfodboldbord?

Bordfodboldborde fås i forskellige størrelser og modeller, og de større modeller svarer til et almindeligt skrivebord. Et bordfodboldspilbord kræver lidt plads til at bevæge sig omkring, men det passer godt ind i et større børneværelse, en opvarmet garage, en indrettet kælder eller et andet sted, hvor det er hyggeligt at være sammen og spille et spændende spil.

Er det svært at bruge et bordfodboldbord?

Der er ikke behov for nogen forudgående kendskab for at spille et bordfodboldspil, og det passer og underholder alle aldre. Jo mere du øver dig på spillet, desto bedre bliver du til at styre dine spillere og score mål. Et fussballspil er et godt værktøj til at træne reaktionsevne og motorik og er derfor en udviklende aktivitet, som I kan få meget nytte og glæde af.