Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Lyskæde

17 stk produkter
Viser 17 av 17 produkter
En indendørs eller udendørs lyskæde skaber giver en dejlig, hyggelig fornemmelse og er indbydende, både for dig selv og for dem, der besøger dig. Du kan forbedre din indendørs indretning, din altan eller terrasse eller dine haveplanter med lyskæder. Dine lyskæder giver din bolig det lille ekstra.

Skab hygge i hjemmet med en stilfuld lyskæde

  • Hvordan skal jeg vælge en lyskæde?

    Valget af lyskæde afhænger bl.a. af stilen i dine omgivelser, hvor lyskæden skal placeres, og hvor meget du ønsker at belyse. Vi har et stort udvalg af lyskæder med forskellige stilarter, farver, længder og lysstyrker. Du kan vælge en lyskæde, der kan tilsluttes en stikkontakt, en der drives af solceller eller en batteridrevet lyskæde. Tænk over, hvad du ønsker at opnå med dine lyskæder; belyse noget, skabe en hyggelig atmosfære eller dekorere et bestemt sted? Det er vigtigt at vælge en lyskæde til udendørs brug, hvis du skal have den på en balkon, terrasse eller i haven.
  • Hvor kan jeg placere mine lyskæder?

    Du kan faktisk have lyskæder næsten overalt. De ser godt ud på facaden eller i buske og træer. En lyskæde på en hylde kan skabe en fantastisk effekt, og en lyskæde på en balkon er flot om vinteren og på mørke sensommeraftener. Med en lyskæde langs kanten af et bord kan du fremhæve din borddækning til en fest.
  • Kan jeg have flere lyskæder?

    Jo flere lyskæder du har, jo hyggeligere og smukkere bliver det. Da de fleste af dem er LED-lys, kræver det ikke meget elektricitet at have mange lyskæder både indendørs og udendørs. Så dekorer både din have og dit hjem med lysets glæde!