Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 2 av 2 produkter

Populære filtre

Bambus loftlamper er ikke tunge og giver et flot og godt lys. Lad lampen blive et blikfang og et smykke i dit værelse. Hos Trademax sælger vi mange forskellige modeller og typer bambus lampe til køkkenet, soveværelset, gangen eller køkkenet. Uanset om du er på udkig efter en loftlampe, der giver god almen belysning eller mere atmosfærisk hyggelig belysning, kan du finde det hos os. Loftlamper i bambus vejer ikke meget og kan hænges næsten hvor som helst. Hvis du leder efter en loftslampe, kan det være en pendel eller en loftslampe. Ønsker du en naturfarvet lampe i mørk eller lys bambus, eller er du på udkig efter en sort lampe?

Vælg en bambus loftlampe hos Trademax

Hvilken bambus loftslampe er bedst egnet over et spisebord?

Leder du efter en loftslampe til at placere over dit spisebord, og ønsker du, at den skal være lavet af bambus? Så køb enten en større pendel, der hænger ned og oplyser det runde bord, eller vælg en pendel med flere mindre lampeskærme. Du kan vælge mellem slank eller grov bambus, hvilket vil skabe forskellige stilarter og fornemmelser i rummet.

Fungere en bambus loftlampe som almen belysning?

Ønsker du en loftslampe til din stue eller gang og ville ønske, at den var lavet af bambus? Så skal du måske vælge et kugleformet vedhæng med en mindre åbning i bunden. Hvis det er tæt vævet, giver det et blødere lys, og hvis det er løst vævet, kan du skabe et stærkere lys med det rigtige valg af pære.

Hvilken følelse skaber en bambus loftlampe?

Naturlige materialer som bambus giver en dejlig og blød fornemmelse i rummet. Match din loftlampe med andre bambus detaljer som f.eks. sædehynder, sofaborde eller lænestole. Hvis du vælger en sort bambus lampe, vil du få et mere stilfuldt og skarpt indtryk, mens den naturfarvede loftslampe passer ind i rummet og giver et blødere indtryk.