Skridsikker måtte & brusemåtte

17 stk produkter
Kampagne
67b078a3a9ec5d5e4e90c6501985f7cd8fe11bbc.jpg
Hos Trademax finder du skridsikre måtter og anti slip måtter i forskellige varianter. Til fælles for dem alle er at de er egnet sig godt til pladser hvor der er risiko for at skride, for eksempel på badeværelset eller i gangen. Botanisere dig blandt vores brede udbud og bestil den skridsikre anti slip måtte der bedst passer dine behov.

Almindelige spørgsmål og svar

Hvor skal jeg placere skridsikre & anti slip måtter?

De steder der er risiko for at skride bør du placere en skridsikker måtte. Bruser og badekar er gode eksempler så du kan føle dig tryg når du er alene dine børn eller dine mor/far forældre skal i bad. Det er desuden godt at placere en skridsikker måtte på de overflader hvor gulvet opleves som glat, så du sikre at der ikke sker ulykker.

Har jeg brug for en skridsikker måtte?

Det er ikke kun børn der kan skride på badeværelset, det sker også for voksne. Du bør have en brusemåtte der dækker hele badeværelset eller bruseren. Hos os på Trademax kan du bladre blandt skridsikre måtter i forskellige størrelser og design.

Hvad skal jeg tænke på ved valg af skridsikre & anti slip måtter?

Det eneste du bør tænke på er at vælge en måtte som dækker hele den overflade der har brug for skridsikkert underlag. Udover det skal du bare vælge den du bedst kan lide og som opfylder dine krav.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne