Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Viser 24 av 42 produkter
12

Populære filtre

Sofabordet ses som en vigtig komponent til sofaen, sofagruppen eller lænestolen. Vil du skabe en luksuriøs følelse, kan et guld sofabord være den helt rigtige detalje til din stue. Et gyldent sofabord skaber ikke kun et omdrejningspunkt i rummet, det er også en god samtalestarter, hvis du har nye gæster i hjemmet. Hos Trademax har vi mange forskellige modeller af guld sofaborde i mange forskellige materialer. Vælg mellem et guld sofabord med marmorplade, eller måske en dækket bordversion af et guld sofabord. Uanset hvilken type guld sofabord du vælger, kan du være sikker på at få glæde af det i mange år fremover.

Sofabord i guld tilføjer glans til hverdagen

Hvilke modeller af guld sofaborde tilbyder Trademax?

Der er meget at vælge imellem. Du kunne godt tænke dig et sofabord med en bordplade eller en anden detalje i noget naturmateriale, så kan et guld sofabord med marmorbordplade være smukt. Ønsker du en rumfornemmelse, kan et guld sofabord med glasplade være både smukt og praktisk. Ønsker du et enkelt sofabord, kan du vælge et understel til dit sofabord i tyndt metal. Med ben og stativ i guld vil bordet stå solidt under vægten af ​​en marmorplade.

Findes der et sofabord i guld kombineret med en anden farve?

Du kan vælge et sofabord, der har kombinationer af guld og en eller anden farve, der bryder af. Hvorfor ikke et guld sofabord med sorte detaljer? Hvis du vil have nips, magasiner og bøger på en hylde nedenfor, kan du vælge en gennemsigtig glasbordplade for at fremhæve dine stilben.

Hvilke former er sofaborde i guld?

Afhængigt af hvordan din sofagruppe ser ud, kan du vælge forskellige former til dit sofabord. Til en større sofagruppe passer den rektangulære form nok bedst. Der er også mange runde guld sofaborde at vælge imellem. Guld sofabordets runde form passer godt til en mindre sofagruppe. Uanset hvilket design du vælger, kan du finde det hos os hos Trademax.