Petroliumslampe

6 stk produkter
Kampagne
1253729.jpg

En petroleumslampe giver et roligt og hygeligt lys, der er smukt både indendørs og udendørs. Det beskyttende glas sikrer, at flammen brænder stabilt og spreder lyset på en behagelig måde. Med sit klassiske og elegante design har petroleumslamper og -lanterner bevaret sin popularitet.

Drøm om svundne tider med en hyggelig petroleumslampe

Hvor kan jeg stille min petroleumslampe?

En petroleumslampe er en smuk dekorativ indretningsdetalje, som du kan placere på et bord eller en hylde. Den er lige så velegnet på terrassen, i sommerhuset eller på spisebordet, og når du tænder din petroleumslampe, giver den et varmt og hyggeligt skær. Det beskyttende glas gør den ideel til udendørs brug, da den ikke påvirkes af vind eller regn.

Er der reservedele til min petroleumslampe?

Selv om din petroleumslampe eller petroleum lanterne er en gammel klassisk model, er alle reservedele såsom væge og glas tilgængelige. Når du først er begyndt at bruge din petroleumslampe, vil du opdage, at vægen har en lang brændetid, så det haster ikke med at udskifte den, du skal blot skrue en ny op. Din petroleumslampe eller petroleum lanterne er lavet til at være længe.

Hvad er forskellen mellem en petroleumslampe og en olielampe?

Moderne petroleumslamper og lanterner er fremstillet efter traditionelle modeller, men kan fyldes med almindelig lampeolie, og derfor kaldes de også olielamper. Men du kan også købe speciel petroleum til lamper. Fordelen ved en petroleumslampe eller lanterne er, at den er næsten helt lugtfri. Når du bruger din petroleumslampe, vil du også opleve, at den udvikler varme, hvilket gør den ekstra hyggelig, når du tænder den på en kold aften.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne