Kampagne
160744.jpg

Giv dit badeværelse en luksuriøs toiletbørste

Den traditionelle toiletbørste er vi nok alle enige om at den ser ret trist ud, ikke sandt?

På nettet her hos os på Trademax har vi toiletbørster der giver indretningen et løft og skaber en luksuriøs atmosfære på dit badeværelse.

Hvilken type af toiletbørste anbefaler i?

Vi har en del forskellige varianter af toiletbørster online på Trademax.dk som du kan vælge imellem. Afhængig af hvilken stil dit nuværende badeværelse har, så kan du vælge en der går i badeværelsets farver for eksempel. Har du et lille badeværelse kan en væghængt toiletbørste være en fordel da den spare plads.

Hvilke materialer fås jeres toiletbørster i?

Vi har toiletbørster i messing, luksuriøs bambus, porcelæn og plast. Nogle af vores toiletbørster fås med matchende sæbepumpe, fad og glas hvis du vil matche med toiletbørsten. Vores billige toiletbørster fås også i forskellige farver.

Hvordan sætter jeg toiletbørsten på væggen?

Du kan vælge at enten lime eller skrue holderen til toiletbørsten op. Tænk dog på at være forsigtig så du ikke ødelægger vandtætningslaget.

Har i toiletbørster i forskellige prisklasser?

Hos os her på Trademax.dk har vi toiletbørster i forskellige prisklasser, men altid til en billig pris. Vi kan hjælpe dig her online med dit valg af toiletbørste. For at du skal finde lige præcis din favorit, tøv ikke med at kontakte os hvis du har brug for tips og råd. Du bestiller din toiletbørste nemt og praktisk på nettet her hos os på Trademax.dk.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne