Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 53 produkter
1
...
3

Populære filtre

Hvis du vil sidde behageligt med støtte til armene, kan du købe en stol med træramme. Definitionen på en rammestol er, at det er en stol med armlæn. I en trælænestol kan du sidde stille og behageligt et godt stykke tid, efter du og dine gæster er færdige med at spise. En simpel variant af en rammestol er en klassisk stokstol men med armlæn. Oprindeligt blev pindene poleret, men i dag er de vendt. Her hos Trademax kan vi tilbyde flere forskellige typer stole i træ. Designet af stelstole varierer fra model til model, men alle er behagelige at sidde i.

Komfortabel og moderne stol med træstel

Er en stol med træstel en spisestuestol?

Som du ved, har kært barn mange navne. En stol med træstel passer godt som stol til spisebordet. I mange tilfælde er stelstolen formet og designet så den passer til spisebordets højde, du vælger selv om du vil have stelstolen træ i samme materiale som dit bord. Lænestolen behøver ikke nødvendigvis udelukkende at bestå af træ. Stolens sæde kan for eksempel bestå af læder, rattan eller andet materiale, kig blandt Trademax's mange forskellige modeller.

Hvilken slags træ er rammestole i?

Ønsker du en trærammestol i den trendy nordiske stil, skal træet helst være birk, bøg eller lyst fyrretræ. Mange stelstole inkluderer bøjet træ. Bukning af træ er en industriel proces, der blødgør træets lignin ved hjælp af damp. Derefter klemmes trædele i en form, indtil de er afkølet. I flere stelstole er sæde og stel af bøgetræ blevet bøjet i en sådan proces. Resultatet er en komfortabel stol i et enkelt stykke.

Hvor placerer jeg bedst stole med træramme?

En stol med træstel er ikke kun velegnet ved et spisebord. Du kan sidde i en lænestol for at læse en avis eller en bog. Rammen giver god støtte til albuerne. En trælænestol kan også bruges sammen med et skrivebord for en stilfuld fornemmelse på kontoret. Hos os hos Trademax kan du finde flere lænestole uanset hvor du ønsker at sidde.