Kurvestole i smukt design

1 stk produkter
1116705(1).jpg

Rattan og polyrattan er mere populært end nogensinde før. Vi har det i stuen, soveværelset og i køkkenet. Kurvestole giver en hyggelig atmosfære uanset hvor de står. Hvis du er til smukt håndværk og ønsker behagelige møblet med en lang holdbarhed, så er en kurvestol lige noget for dig. Vi har samlet et udvalg af kurvestole i forskellige designs, så du kan indrette et rigtig hyggeligt hjørne i stuen eller bruge dem til at skabe en landlig stemning i dit køkken. Hos Trademax kan du købe billige kurvestole, som holder i mange år.

Kurvestolen - et flettet stilikon

Armstole er en fællesbetegnelse for stole med ryglæn og armlæn, men der findes mange forskellige modeller og variationer at vælge mellem. I vores sortiment finder du alt fra armstole i et enkelt og stilrent design, til de større og mere lænestols lignende armstole. Ønsker du ekstra komfort kan vi anbefale at du vælger en af vores polstrede armstole. Ønsker du derimod at skabe en retro stil i din indretning anbefaler vi at du vælger en armstol uden polstring med et trendigt design. Vi har armstole som passer ind i alle hjem og alle indretningsstile, så uanset om du er ude efter en modern, en stilren eller en elegant model så finder du et bredt udvalg hos os. Hos Trademax finder du forskellige modeller eksempelvis:

  • armstole i træ

  • armstole i skind

  • armstole i læder

  • armstole i velour

  • armstole i eg

Vi har armstole i de populære standard farver som sort og hvid, men også i mørkere toner eller de mere farverige modeller. Er du ude efter en armstol til dit spisebord? Kig ind i vores store udvalg af spiseborde og skab dit personlige spisebordssæt.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Stil
Udseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)