Kurvestole i smukt design

Viser 23 prisfornuftige produkter
Sortere efter

Rattan og polyrattan er mere populært end nogensinde før. Vi har det i stuen, soveværelset og i køkkenet. Kurvestole giver en hyggelig atmosfære uanset hvor de står. Hvis du er til smukt håndværk og ønsker behagelige møblet med en lang holdbarhed, så er en kurvestol lige noget for dig. Vi har samlet et udvalg af kurvestole i forskellige designs, så du kan indrette et rigtig hyggeligt hjørne i stuen eller bruge dem til at skabe en landlig stemning i dit køkken. Hos Trademax kan du købe billige kurvestole, som holder i mange år.

Kurvestolen - et flettet stilikon

Rattanmøbler og polyrattanmøbler er kendt for at give den specielle følelse af luksuriøs boligindretning. En kurvestol med sæde og ryglæn af rattan kan få et hvilket som helst rum til at føles luksuriøst. Rattan er et slidstærkt og holdbart naturmateriale som kun bliver smukkere med tiden, det er med til at gøre det til et populært materiale at bruge i boligindretningen. Dens elastiske egenskaber er med til at give møblerne førsteklasses komfort. Rattan kommer fra en lian-lignende plante som er beslægtet med palmen. Den er hurtigvoksende og kan vokse op til 30 cm på et døgn. Dog kan det tage op til flere år før den er klar til at blive brugt som materiale til møbler. Det er vigtig at den får lov til at få den optimale styrke og kvalitet inden de fældes. Planten trives bedst ved floder og andre fugtige steder. Ved fældning fældes den ca 30 cm over jorden, derefter tørres den hvorefter den  rengøres med sand og vand. Efter yderligere end tørringsprocess, kan man nu begynde at forme og bøje det til møbler og andre indretningsdetaljer. Materialets slidstyrke gør at det ofte forbindes med havemøbler, men faktisk er rattanmøbler lige så smukke at have indendørs som udendørs. Man skal dog være opmærksom på at ønsker man at bruge sine rattan møbler udendørs, er det vigtigt at vælge møbler der er lavet at polyrattan. Polyrattan er et kunstmateriale og kan holde til at stå ude i modsætning til rattan som er følsomt. Her har vi samlet et udvalg af kurvestole i smukt rattan og polyrattan, som er designede til at bruges indendørs. Er du ude efter en kurvestol til udendørs brug har vi sådanne modeller i kategorien lænestole til haven.

En behagelig og elegant kurvestol

Giv din stue en ekstra hyggelig atmosfære med en kurvestol i rattan. Hos os finder du smukke og billige kurvestole med en rigtig god siddekomfort - bare læn dig tilbage og nyd en god bog. I en kurvestol sidder du altid behageligt også en hel aften foran fjernsynet. Vi har forskellige modeller og du kan vælge mellem lavt eller højt ryglæn, eller brug din kurvestol som spisebordsstol, ved spisebordet, så skaber du en hyggelig landlig stemning. I vores udvalg har vi ikke blot kurvestole til indendørs brug men også kurvestole designede som spisebordsstole, som tilfører et landligt udtryk til dit hjem. En del af vores kurvestole fås inklusive hynder og ellers anbefaler vi at i kigger på vores udvalg af hynder.

Vedligeholdelse af indendørs rattan kurvestole

 

Rattan er et smukt naturmateriale som kun bliver smukkere med tiden. Man skal dog være opmærksom på at det er et levende materiale som består af lange fibre. Opdager du mindre fibre som stikker op, kan du med fordel klippe dem forsigtigt af, så de ikke sætter sig fast i tøjet, når du sidder i din kurvestol. Vær opmærksom på at rengøre eventuelle pletter med en ren klud med det samme. Rattan er et stærkt materiale men det kan med tiden godt tørre lidt ud og blive sprødere og hårdere. For at undgå at den sprækker, bør den fugtes regelmæssigt. Man kan med fordel tørre den med en våd klud én gang om måneden, det hjælper til at den holder sin spændstighed og elasticitet. Har du stolen et sted med lav luftfugtighed kan du behøve at fugte den lidt oftere. Der kan nemt samle sig støv i mellem det flettede mønster, og vi anbefaler derfor at du støvsuger den med en blød børste. Rattan er et stærkt materiale, men vær opmærksom på at du ikke bør punkt belaste din kurvestol, ved eksempelvis at stå på den. Rattan og polyrattan er mere populært end nogensinde før. Vi har det i stuen, soveværelset og i køkkenet. Kurvestole giver en hyggelig atmosfære uanset hvor de står. Hvis du er til smukt håndværk og ønsker behagelige møblet med en lang holdbarhed, så er en kurvestol lige noget for dig. Vi har samlet et udvalg af kurvestole i forskellige designs, så du kan indrette et rigtig hyggeligt hjørne i stuen eller bruge dem til at skabe en landlig stemning i dit køkken. Hos Trademax kan du købe billige kurvestole, som holder i mange år.

 

Vedligeholdelse af udendørs polyrattan kurvestole

 

Vedligeholdelse af udendørs polyrattan kurvestole

 

Polyrattan er et kunstmateriale som er næsten vedligeholdelsesfrit. Polyrattan er vejrbestandigt og designet til at stå ude året rundt. Vi anbefaler dog at sætte et møbelovertræk på, når de ikke bruges. Et møbelovertræk er med til at beskytte polyrattanmøbler mod snavs, luftforureninger, vind samt vejr og ikke mindst UV-strålingen. UV-stråling kan medvirke til at farven på polyrattanmøbler bliver solbleget med tiden. En god polyrattan conditioner, som effektivt rengører dine polyrattanmøbler, er uundværlig når du gerne vil forlænge dine polyrattanmøblers levetid samt holde dem rene og pæne.

 
 
 
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Farve
Stil
Pris
Udseende