Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 409 produkter
1
...
18

Populære filtre

At vælge en grå lænestol til dit hjem er både diskret og stilfuldt. Den passer overalt i et moderne hjem og er let at flytte mellem rum, hvis du ønsker at omarrangere møblerne. Derudover er den helt i tråd med den skandinaviske indretningsstil med neutrale og afdæmpede farver. Hvis du har brug for en ekstra siddeplads, kan du hurtigt og nemt bestille din grå lænestol online fra os på Trademax.

Hvordan holder jeg mine grå lænestole friske?

Grå er en god farve til en lænestol, da pletter ikke vises så meget på grå som for eksempel på hvidt. Støv vises heller ikke så meget på en grå overflade, så det giver et velplejet indtryk. Støvsug din lænestol jævnligt for at holde den ren og forlænge levetiden på din grå lænestol. Moderne materialer er normalt lette at tørre af, så din grå lænestol er et godt køb, selv hvis du har små børn i familien. De grå lænestole, vi har, er af god kvalitet og vil holde formen og se velplejet ud, selvom du bruger den meget.

Hvad passer til en grå lænestol?

Gråt er for eksempel flot sammen med stål- eller krombelagte møbler eller andre kromede indretningsdetaljer. Det er også smukt med en grå lænestol sammen med forskellige træsorter i gulve og møbler. En grå lænestol passer også sammen med både pastelfarver eller stærke farver. Hvidt og sort passer også godt til, så det er meget let at matche din grå lænestol, så det ser flot ud. Du kan let ændre stil eller atmosfære i rummet med puder, tæpper og gardiner, uden at du behøver at udskifte din grå lænestol, da den er lige så tilpasningsdygtig som en kameleon.

Passer en grå lænestol, hvis jeg elsker farver?

Ja, netop derfor er en grå lænestol helt perfekt, for hvis du har et farverigt tæppe, gardin eller tapet, bliver indtrykket stadig harmonisk og afbalanceret. Alt for mange farverige mønstre sammen kan let give et rodet indtryk, og en ensfarvet sofa eller en grå lænestol holder farvebalancen perfekt i et rum. Det kan være livligt, men beroligende på samme tid.