Instruktørstol

Viser 82 prisfornuftige produkter
Sortere efter

Hvad er en direktørstol?

Tankerne føres naturligt til Hollywood film og stolene der står klar bag kameraerne. Navnet er inspireret af denne type stol. En direktørstol er for det meste en klapstol som i de fleste tilfælde vil have en ramme af træ. Som sæde og ryg har den stof eller dug. Det er en meget praktisk stol til dig der vil have fleksible løsninger der desuden er æstetisk tiltalende.

Kan jeg have en direktørstol på altanen eller balkonen?

Du kan sagtens indrette din balkon eller have med direktørstole og side dejligt. Stolene er elegante og stilrene. Du kan vælge mellem klapstole og faste stole for en mere fleksibel indretning hvilket er praktisk når der kommer gæster. Har du en terrasse kan direktørstole være et skønt alternativ når du vil nyde en stille dag. Det du bør tænke på er dog at beskytte stolene mod regn da stoffet nemt suger vand til sig og det kan påvirke træ detaljerne i det lange løb.

Er direktørstole stabile?

Takket være omsorgsfuldt design er direktørstole et stabilt alternativ. Derfor er direktørstolen værdsat stort på balkoner, terrasser og indendørs. De fås i forskellige materialer og design der gør at du kan finde en stol der matcher din have. Direktørstole er også nemme at matche med den øvrige indretning indendørs.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Højde
Farve
Antal stole
Stil
Pris
Udseende