Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 62 produkter
1
...
3

Populære filtre

Farver påvirker os, og hvis du vil have et rigtigt farveboost på gulvet, kan du vælge en orange måtte fra os her på Trademax. En orange måtte kan give et rigtigt energiboost til ethvert rum. Du har sandsynligvis allerede tekstiler, der matcher, og så bliver det både personligt og flot med en orange måtte i rummet.

0

Hvor passer en orange måtte bedst?

Den passer overalt, hvor du vil sætte en farveklods, legerum, badeværelse, soveværelse eller stue. Orange er en varm nuance, der siges at opmuntre mennesket til spontanitet og motivation; en orange måtte bør være givet i et arbejdsværelse. Det kan også skabe en interessant miljø, hvis du lægger den i et rum, du allerede har gule eller orange farver, en tone-i-tone indretning ud over det sædvanlige. Du kan også have den i sommerhuset eller i gæsteværelset. Din personlige smag er altså det, der gælder, og du kan få hvilken stemning du vil derhjemme, bare ved at vælge farve på måtten.

Hvilke farver kan jeg kombinere med en orange måtte?

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke farver du kan kombinere en orange måtte med. Det er det, der er så fedt med en orange måtte, den er en rigtig kameleon og passer med stort set alle farver. Blå i forskellige nuancer kan være en rigtig fed kontrastfarve mod en orange måtte. Andre farver, der anbefales at kombinere din orange måtte med, er brunt, vinrødt, hvidt, lilla og varme guld-gule toner. På Trademax tilbyder vi mange indretningsdetaljer i sjove farver, som du kan supplere en orange måtte med.