Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Dobbeltseng med opbevaring

30 stk produkter
Viser 24 av 30 produkter
12

En dobbeltseng fylder meget i soveværelset, og det er en masse plads, som det er en skam at spilde. Vælg en dobbeltseng med opbevaring billigt hos os, og du får mest muligt ud af den uudnyttede plads under din dobbeltseng. Det bliver nemmere at holde orden og frigøre plads andre steder med en dobbeltseng med opbevaring.

Få masser af ekstra plads med en dobbeltseng med opbevaring

Hvordan skal jeg placere min dobbeltseng med opbevaring?

For at gøre det nemt at få adgang til opbevaringsrummet under din dobbeltseng er det en god idé ikke at stille andre møbler i vejen. Sørg for, at skuffer og lignende under din dobbeltseng kan trækkes langt nok ud for at få adgang til det, du opbevarer der.

Hvad kan jeg opbevare i opbevaringspladsen i min dobbeltseng?

Det er almindeligt at have dyner og puder i en dobbeltseng med opbevaring, men du kan også opbevare lagner og tæpper der. Måske har du også plads nok til at opbevare tøj uden for sæsonen eller ting, du gerne vil bevare, f.eks. din gamle yndlingsbamse.

Hvor meget opbevaring er godt at have under min dobbeltseng?

Jo mere opbevaringsplads du har under din dobbeltseng, jo mere frigør du plads andre steder. Da meget af det, der normalt opbevares i en seng med opbevaringsplads, er stort, er det tilrådeligt at have så meget opbevaringsplads som muligt. Desuden vil du sandsynligvis ikke få færre ting at opbevare med tiden - tværtimod. Sørg for, at opbevaringen i eller under din dobbeltseng er luftig. Og glem ikke, hvad du gemmer der, bare fordi det er gemt væk.