Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Enkeltseng med opbevaring

93 stk produkter
Viser 24 av 93 produkter
1
...
4

Hvad enten du har lidt eller meget plads, er opbevaring ofte et problem. En måde at løse dette på er med en enkeltseng med opbevaring. Ved at kombinere din enkeltseng med opbevaringsplads kan du spare plads og have tingene lige ved hånden. Denne praktiske løsning vil fjerne alle de ting, du ikke ved, hvor du skal gøre af, men på en elegant måde.

Få mest muligt ud af hvert rum med en enkeltseng med opbevaring

Hvilken slags enkeltseng med opbevaring skal jeg vælge?

Som altid bør du vælge en seng, der passer til dine behov, og som du sover godt i om natten. Når det gælder en enkeltseng med opbevaring, er det en god idé at tænke over, hvad du vil opbevare, og hvor meget det vil fylde. Du ønsker ikke for lidt opbevaringsplads.

Hvor skal jeg stille min enkeltseng med opbevaring?

Du kan placere en enkeltseng med opbevaring hvor som helst, så længe du kan trække opbevaringsskuffen eller -skufferne ud under sengen. Hvis du har et sengebord ved siden af sengen, er det en god idé, hvis det kan flyttes, eller hvis du kan placere det ude af vejen. Nogle enkeltsenge med opbevaring har en opbevaringsskuffe under madrassen, så du er uafhængig af, hvor sengen er placeret.

Hvad kan jeg opbevare i min enkeltseng med opbevaring?

Det kan være praktisk at opbevare dyner, puder, ekstra tæpper eller lagner i opbevaringsskufferne. Hvis det er en seng til et barn, kan det være, at tøjdyr vil sove i sengens opbevaringsskuffer. Hvis du har gæster fra tid til anden, kan det være praktisk at opbevare en oppustelig madras i dine opbevaringsskuffer.