Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Sofaer | Form: Rund

2 stk produkter
Viser 2 av 2 produkter

Populære filtre

Overvejer du at købe en ny sofa? Længes du måske efter møbler med lidt blødere former? Med en rund sofa eller en hjørnesofa kan du få plads til mange gæster. En rund sofa kan give et mere moderne, usædvanligt og stilfuldt indtryk. Skab et rum, der føles som en omfavnelse med sine bløde former ved at kombinere en almindelig sofa med en eller flere runde lænestole for at blødgøre de ellers ret kantede former, som siddepladser kan have. Med en rund sofa får du en afslappet og elegant følelse. Runde sofaer skaber en personlig stil i din indretning. Velkommen til at bladre i Trademax fantastiske sortiment.

Hvad er fordelene ved en rund sofa?

Med en rund sofa eller runde lænestole får du et behageligt og lidt festligere sted at samles med venner og familie. Siddepladsernes runde former tiltrækker dig og dine venner til behagelige samtaler, da I kommer tættere på hinanden. Det er simpelthen svært at mislykkes med festen, når I sidder i en rund sofa.

Hvordan vælger jeg betræk til en rund sofa?

Når du vælger betræk til din sofa, skal du tænke på rummets størrelse og farven på væggene. Et lyst betræk kan få et mindre rum til at se større ud. Men hvis du har lyse vægge, kan det være smart at bryde med en rund sofa i en pang farve.

Hvor stor skal tæppet under en rund sofa være?

Vælg altid et tæppe, der er mindst lige så bredt som din runde sofa. Det ser pænest ud, hvis alle benene på den runde sofa står på tæppet, og hvis det ikke er muligt, skal du sørge for, at de forreste ben står mindst 20 cm inde på tæppet. En perfekt størrelse er, hvis tæppet stikker ud ca. 40 cm rundt om hele den runde sofa eller sofa-gruppen. Hvis du har spørgsmål om vores forskellige runde sofaer, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.