Bini

Bini – sækkestolen børnene drømmer om

Varemærket Bini producere de mest fantastiske sækkestole på markedet. Binis sækkestole er designet med børnenes komfort i tankerne så børnene kan ligge, sidde og lege på dem i flere timer.

Hvilke produkter kan jeg finde fra Bini?

Bini tilbyder sækkestole og ottomaner til børn. De mest velkendte produkter fra varemærket er de bedårende Pande sækkestole som du kan finde hos os på Trademax. Du kan for eksempel også købe sækkestole Stjärnir, sækkestolen Pandamønster og puffen Original.


Hvordan blev Bini grundlagt?

Da grunderen Kate var ude og lede efter en vinterhue til sin søn slog en tanke hende. Inden for et par dage hade hon skabt en prototype af en kreativ sækkestol til børn og varemærket Bini blev født. Navnet Bini fik Kate fra shoppeturen da hun var ude efter en hue der på engelsk kaldes en “Beanie”. Derefter er Binis sækkestole og ottomaner blevet en succes verden over og i dag kan du finde dem hos os på Trademax.


Hvilke materialer er Binis sækkestole fremstillet af?

Binis sækkestole ere fremstillet af organsk blødt bomuld for give den bedste komfort til børnene. Materialet er fri fra både kemikalier og silikone. Alle tryk på sækkestolene er vandbaserede og skabes med en speciel screen-trykmetode. Selve inderposen af produktet er fyldt med polypropen, som er et materiale der hurtigt former sig efter kroppen. Sækkestolene fremstilles desuden for hånd i Europa.

Viser 14 prisfornuftige produkter
brandBanner
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne