6af15a7a6a63077b77786f9f5b82f97823437658.jpg

Gerbera

Gerbera - keramikken, der fuldender dit køkken

Leder du efter keramiske fade, former og kander der fungerer til både hverdag og fest, så er Gerbera det oplagte valg. Gerbera kombinerer Middelhavets madkultur og svensk design, når de udvikler deres fantastiske håndlavede keramiske produkter.

Hvilke produkter tilbyder Gerbera?

Hos Trademax kan du blandt andet finde Gerbera skåle med lysestager, Gerbera gratinforme, Gerbera tærteforme og Gerbera tallerkener. Sortimentet er stort og priserne er lave, så du kan få den Gerbera keramik, der passer ind i dit hjem.


Hvilket materiale er Gerberas produkter lavet af?

Gerberas produkter er lavet af et specielt ler designet og formgivet af dygtige keramikere. Produkterne skabes og glaseres i hånden, hvilket betyder, at hvert produkt er unikt. De små variationer i de håndforarbejdede produkter gør dit køkken endnu mere charmerende og netop derfor skal du købe Gerberas produkter hos Trademax.


Hvorfor skal jeg vælge keramik fra Gerbera?

Nogle af grundende til, at du bør vælge keramik til dit køkken, er at maden ikke brænder på i kanterne under madlavningen, hvilket betyder at produkterne er nemme at rengøre. Keramik kan både fryses og opvarmes uden at det påvirker smagen eller konsistensen af ​​maden. Derudover kan keramik godt anvendes i mikrobølgeovne og ovne med høje temperaturer.

Viser 10 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Form
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne