Halo Design

Halo Design – stilrene, skandinaviske lamper

1994 startede lampefirmaet Halo Design og er siden blevet kendt for sine innovative og stilrene produkter. Fra Halo Design kan du finde lamper til både bolig og kontor.

Hvilke lamper kan jeg finde i sortimentet fra Halo Design?

Halo Design har et stort udvalg af helt fantastiske lamper og selvfølgelig kan du finde mange af dem hos os på Trademax. Nogle af det lamper du kan klikke hjem fra os er den smukke pendel Halo Design D.C, den finde bordlampe Halo Design Yep! og den futuristiske gulvlampe Halo Design DIRECT.


Hvilke af Halo Designs velkendte lamper kan jeg finde hos Trademax?

Hos os på Trademax finder du mange favoritter fra Halo Design. Nogle velkendte lampeserier fra varemærket som kan købes hos os er den populære Halo Design Atom, den unikke Halo Design Oslo og den stilrene Halo Design Scandinavia.


Hvordan er funktionaliteten i forhold til prisen på Halo Designs lamper?

Halo Design mener at et design er rigtig godt når du som kunde bliver tilbudt et unikt produkt der giver dig en unik oplevelse til en rimelig pris. Halo Design forener spændende funktioner der forbedre brugeroplevelsen og giver en følelse af originalitet. Klik rundt blandt Halo Designs mange lamper hos os på Trademax og vælg den lampe der har den stil og de funktioner du er ude efter, til rigtig gode priser!

Viser 37 prisfornuftige produkter
brandBanner
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne