Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Horredsmattan - funktion og design i et

Horredsmattan sætter funktion og nyskabende i fokus. Med Horredsmattan får du ikke kun en smuk indretningsdetalje til hjemmet, men også et holdbart og slidstærkt tæppe som du kan nyde år efter år!

Horredsmattan - over 500 års erfaring i branchen

Det i dag velkendte varemærke Horredsmattan startede sin rejse for over 500 år siden. I den lille by Horred uden for Borås i Sverige startede byboerne allerede under 1500-tallet med at væve tekstiler i sine hjem gennem den så kaldte udgivelsesvirksomhed. Denne virksomhed lægger grunden til hvordan regionen senere under 1900-tallet stod for halvdelen af Sveriges tekstileksport.

 

Funktionelle tæpper i smukt design

Ved at både solid viden og håndværkstradition er gået i arv fra generation til generation får du det bedste af det bedste med Horredsmattan. Tæpperne er ikke kun smukke og unikke i sit mønster og design, de er desuden funktionelle med sin gode holdbarhed. Hvis du leder efter et slidstærkt men smukt tæppe er det definitivt et tæppe fra Horredsmattan du søger! På Trademax.dk finder du en mængde forskellige tæpper fra Horredsmattan. Vælg mellem tæpper til hjemmets alle rum i forskellige materialer, mønster og størrelser.

33 stk produkter
Viser 24 av 33 produkter
12