Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Karup Design - Indretning i sin enkelthed

Varemærket Karup Design tilbyder et bredt sortiment hvor multifunktionalitet og enkelthed mødes i en dejlig kombination. Lad de jodnære farver og det rå naturmateriale tage plads og skabe harmoni i dit hjem.

Et multifunktionelt sortiment

Det danske indretnings mærke Karup Design indeholder et sortiment hvor den skandinaviske enkelthed møder elegance og funktion. I sortimentet finder du en række populære serier der passer ind i det fleste hjem. Varemærket kendetegnes af multifunktionalitet da produkterne fra sortimentet oftest har flere funktioner end en. En bestseller er den komfortable sovesofa Roots Raw der nemt kan foldes ud til en dejlig seng. Også de bløde senge Buckle-Up Out fungere lige så godt at nyde indendørs some udendørs og er blevet en stor favorit.

Pladsbesparende møbler

Udover multifunktionalitet er Karup Design dygtige til at designe pladsbesparende møbler. Den populære stol Boogie kan nemt klappes sammen og stilles væk når den ikke bruges. Et andet pladsbesparende produkt er rumdeleren Wabi som nemt opbevares ved at folde den sammen så den bliver flad når den ikke bruges.

Tidløs indretning til dig

Sortimentet fra Karup Design er skabt til det skandinaviske hjem. De jordnære farver og det slidstærke naturmateriale gør at møblerne nemt passer ind i de fleste hjem og kan kombineres med andre stile. Slip stress over at hele tiden stræbe efter et perfekt hjem og lad Karup Design bidrage til enkelthed og harmoni i dit hjem i mange år fremover.

0 stk produkter
    Viser 0 av 0 produkter