532480(9).jpg

Kinnabädden

Kinnabäddens prisværdige kvalitetssenge

Kinnabädden har over 60 års erfaring af senge og det kan ses i form af høj kvalitet, fantastisk komfort og et tidløst, skandinavisk design. Kinnabäddens senge er produceret af dygtige håndværkere i Danmark og fremstilles med nøje udvalgte materialer og holdbart stof.

Holdbare senge af høj kvalitet

Man sover i gennemsnit en tredjedel af sit liv og derfor er sengen uden tvivl en af de vigtigste møbler i hjemmet. Kinnabädden fremstiller senge med velovervejede materialer hvor funktion, holdbarhed, udseende og følelse står i fokus. De arbejder med svensk massivt fyrretræ og stof der er allergi sikkert og ECO-tex certificeret. Kinnabädden förstår at alle har brug for forskellige senge og derfor har du flere forskellige valgmuligheder: fasthed, forskellige typer af topmadrasser, farver, sengegavle, størrelser og ergonomiske nakkepuder.


Populære senge serier fra Kinnabädden

Hos os finder du Kinnabäddens to mest populære senge serier: Venus og Jupiter. De tilbyder både kontinentalsenge, elevationssenge og luksuriøse sengegavle. Alle Kinnabäddens senge er produceret med gennemtænkte materialer og høj kvalitet - alt så du kan sove helt fantastisk!

Viser 7 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne