Markslöjd

Viser 659 prisfornuftige produkter

Trendy belysning fra velkendte Markslöjd

Populære Markslöjd er et af nordeuropas ledende belysningsvirksomheder og findes i hjem i hele verden. Siden starten af 60’erne har de leveret trendy og funktionel belysning og har et bredt sortiment med en stor mængde forskellige design, farver og størrelser, til alle hjem.

Kampagne
Sortere efter

60 år af Markslöjd

Markslöjd startede 1963 i Marks kommune i Sverige med at fokusere på formede lampefødder og lampeskærme af tekstil. I dag findes et bredt sortiment af blandt andet dekorationslys, julebelysning, havebelysning, og lyskæder. Markslöjd er et genuint og velkendt varemærke og end i dag findes både hovedkontor og centrallager stadig i Marks kommune i Sverige, hvor alt en gang startede.Elsikkerhed har altid været vigtigt for Markslöjd og al belysning kan spores via markeringer, for at sikre god kvalitet.


Meget mere end bare belysning med Markslöjd

Med den rette belysning kan du løfte et helt rum og en funktionel belysning i stilfuldt design er en oplagt del af indretningen. Belysningen fremhæver dine møbler og din indretning og kan være afgørende for helhedsindtrykket. Dette ved Markslöjd som har flere forskellige stile og materialer for at passe ind i alle hjem. Hos os finder du flere af Markslöjds populære lamper som Sky, Capital og Läckö. Uanset om det er en loftlampe, bordlampe, lysekrone eller gulvlampe som passer bedst ind i dit hjem og indretning så har Markslöjd belysningen til dig.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Form
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne