1148342(1).jpg

PR Home

PR Home - Lamper til ethvert hjem

Med inspiration fra omgivelserne, mennesker og fænomener skaber PR Home smukke og tiltalende lamper. Din nye loftlampe, gulvlampe og bordlampe finder du i sortimentet fra PR Home.

Hvad sælger PR Home?

Efter at have startet som en virksomhed, hvis vigtigste produktion var rammer fokuserer PR Home i dag på belysning. I dag sælger PR Home lamper til både indendørs og udendørs brug. PR Homes loftlamper, gulvlamper og bordlamper, lyskæder og meget andet kan du finde hos Trademax.


Hvilke lamper fra PR Home findes hos Trademax?

Hos Trademax tilbyder vi et stort sortiment af forskellige favoritter fra PR Home. Et par eksempler er den stofbetrukkede loftlampe PR Home Plissé, den moderne loftlampe Stratosphere, den stilrene PR Home lampefod Atmosphere og den velkendte vindueslampe PR Home Tindra. Hos os finder du dine nye PR Home lamper til en rimelig pris.


Bruger PR Home bæredygtige materialer?

PR Home arbejder hårdt på at anvende mere miljøvenlige løsninger i deres daglige produktion. De genbruger deres emballagemateriale i vid udstrækning og metallet som anvendes i produkterne, er stort set genbrugte. At PR Home også skaber bæredygtige modeller er en stor fordel, fordi det fører til et reduceret forbrug og en mindsket klimabelastning.

Viser 189 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne