Spring overskrift over og gå videre.

Sæsonen er i gang! Forårets havemøbler er ankommet!

Scan Lamps - bæredygtig indendørs belysning

Scan Lamps er mærket, der fremstiller og udvikler belysning, der lyser lidt ekstra op i dit hjem. I sortimentet finder du lamper til rigtig gode priser, der passer til ethvert rum og enhver lejlighed.

Veldesignede lamper til alle rum

Mærket Scan Lamps har siden starten i 1983 arbejdet på at fremstille bæredygtige belysningsprodukter. Scan Lamps blev en del af virksomheden Aneta belysning i 2005 og har sin daglige produktudvikling i Växjö. I dag tilbyder brandet en række veldesignede lamper til alle slags rum. I sortimentet finder du alt fra lamper i mere utraditionelt design til de mere klassiske, så du kan finde den lampe, der passer bedst ind i dit hjem. Scan Lamps er især kendt for deres væglamper og loftlamper, men de tilbyder også bordlamper og gulvlamper. I sortimentet tilbydes der ganske enkelt belysning til enhver lejlighed.

Populære lampeserier fra Scan Lamps sortiment

I Scan Lamps sortiment finder du flere populære lampeserier, der er lavet til skandinaviske hjem. Nogle af de mest værdsatte serier erMolecule,BowogCarpatica. I serienMoleculekan du blandt andet finde loftslamper, væglamper og bordlamper. Fælles for alle lamperne i denne serie er, at de er designet med glaskugler, der er sammensat i forskellige kombinationer. Lamperne er designet i forskellige materialer og farver. Vælg mellem kombinationen messing med hvide glaskugler eller sort metal med røgfarvede glaskugler. Serien er stilren og passer nemt ind i de fleste hjem. Kombinér gerne de forskellige lamper for at skabe en helhed og for at kunne tilpasse din belysning, så du kan skabe den helt rigtige atmosfære i hjemmet.

4 stk produkter
Viser 4 av 4 produkter