1207003(1).jpg

Småland

Småland by Hilding Anders

Komfortable senge i høj kvalitet til rigtig gode priser- sammen med Småland by Hilding. Alle senge er lavet i Rydaholm i Småland og fås i forskellige størrelser. Vælg mellem medium eller solid komfort i forskellige tidløse farver.

Småland by Hilding Anders

Komfortable senge af høj kvalitet til gode priser - sammen med Småland by Hilding. Alle senge er produceret i Rydaholm i Småland og fås i forskellige størrelser. Vælg mellem medium eller fast komfort i forskellige tidløse design.

Ud over en bred vifte af komfortable kontinentalsenge i god kvalitet, så har Småland by Hilding tilbehør til rigtig gode priser som sengegavle, sengeben og puder, som du kan kombinere med din seng for at få et stilrent soveværelse. Sengene og tilbehøret fra Småland by Hilding Anders er lavet i Sverige og er gennemsyret af både komfort og design med udgangspunkt i skandinavisk komfort.

Sov på en sky - hver nat

Småland by Hilding Anders indeholder et bredt udvalg af senge og sengetilbehør, som gør det nemt at finde en seng, der passer til dig og dine behov. Småland by Hilding hjælper dig med at skabe de bedste forudsætninger for, at du altid kan sove godt.

Garanti

Alle senge har 10 års garanti på ramme-og boksmadrasser.

Viser 24 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Farve
Sengemål
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne