932938(1).jpg

Tempur

TEMPUR - komfort ud over det sædvanlige

Det globale varemærke TEMPUR tilbyder madrasser og puder til en god nattesøvn. Produkterne er fremstillet i trykaflastende materialer og har en åben cellestruktur hvilket bidrager til maksimal støtte og komfort.

TEMPUR - madrasser og puder til en god nattesøvn

Velkendte TEMPUR er et globalt varemærke som sælger sine produkter i over 80 lande. TEMPUR arbejder for en god nattesøvn og tilbyder madrasser og puder i trykaflastende materialer som former sig efter din krop. Mange kunder med søvnbesvær er blevet hjulpet af de komfortable produkter fra TEMPUR. På Trademax tilbyder vi flere af TEMPURs populære produkter, somOriginal Supreme Madras och Cloud Supreme Madras med Cool touch.


En madras fra TEMPUR giver dig:

  • - Størst mulig trykaflastning
  • - Langvarig ydeevne
  • - God bevægelses absorption
  • - Personlig kropsstøtte


Uforstyrret nattesøvn med en madras fra TEMPUR

Grundene til at du sover dårligt kan være mange, måske har du en partner der bevæger sig for meget i søvne, eller lider du måske af ryg- eller nakkeproblemer? TEMPUR har hjulpet mange kunder i hele verden med at komme til ro og få en opfriskende nattesøvn


Kvalitet og komfort er lige vigtigt

Kvalitet er nøgleordet for TEMPUR og for at garantere produkternes kvalitet testes alle madrasser nøje. Den unikke cellestruktur i TEMPUR-materialet består af sammenkoblede viskose elastiske åbne celler som gør det muligt for madrassen at absorbere ekstra tryk og give en god støtte til din krop. Det er ikke uden grund at TEMPUR er den eneste sengeproducenten som er certificerede af den Amerikanske rumfartsorganisation (U.S Space Foundation).

Viser 3 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Sengemål
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne