1779340(1).jpg

Kask

KASK - sætter sikkerheden først under cykelturen

KASK tilbyder med sine hjelme funktionalitet, sikkerhed og stilfuldt design. Beskyt det mest dyrebare du har ved hjælp af KASKs cykelhjelme, selv på de kortere cykelture.

Hvilke slags cykelhjelme tilbyder KASK?

I sortimentet fra KASK finder du cykelhjelme i flere forskellige designs, der gør det nemt for dig at finde din nye favorit. KASK har flere forskellige typer af cykelhjelme og tilbehør såsom cykelhjelmen KASK Mojito, cykelhuer som KASK Universal, cykelhjelme med visirer som KASK Mistral og hjelmpuder såsom KASK Valegro.


Er KASKs cykelhjelme sikre?

KASK opretholder en høj kvalitet på sine hjelme og sætter altid sikkerheden først. En KASK hjelm beskytter det mest værdifulde du har. Derfor er KASK cykelhjelme nøje testet og skal bestå strenge sikkerheds- og kvalitetstests. KASK går simpelthen ikke på kompromis, når det kommer til sikkerhed og kvalitet.


Hvilke cykelhjelme fra KASK kan jeg finde hos Trademax?

Hos os finder du cykelhjelme såsom den stilfulde KASK Mojito, den smarte KASK Defender og den klassiske KASK Protone. Du kan også finde KASK Universal cykelhjelms-hue, KASK Mistral cykelhjelm med visir og hjelmpuder som KASK Valegro. Alt dette og meget mere finder du til fantastiske priser hos Trademax!

Viser 31 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)