Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

La Forma - et unikt mærke

La forma er et mærke for møbel- og indretningsprodukter med oprindelse i Barcelona. I La Formas sortiment finder du produkter i et unikt design.

Et trendy sortiment

Leder du efter boligindretning, der skaber det lille ekstra i dit hjem? Så er La Formas sortiment lige noget for dig. La Forma tilbyder et sortiment til perfektionisten, der søger stilrene og unikke indretningsdetaljer. Med La Formas anvendelse af rene linjer designer mærket møbler og boligindretning i en moderne stil. Produkterne i sortimentet er nemme at mikse og matche, men fungerer også fint i en kombination med din egen indretningsstil derhjemme. I sortimentet finder du alt fra mindre indretningsdetaljer til større møbler.

Indretning med funktionelt design

Mærket La Forma fokuserer på at udvikle produkter, der er funktionelle og pladsbesparende. I sortimentet finder du en række smarte sovesofaer, der nemt kan foldes ud til en dejlig seng. Til hjemmet, der har brug for pladsbesparende møbler, er sovesofaenMoroniet glimrende alternativ. Sovesofaen er kun 100 cm bred og fungerer lige så godt som en mindre sofa om dagen såvel som en seng om natten.Vianasovesofaen er en anden storfavorit fra La Formas sortiment. Den stilrene sofa er designet i en moderne stil, der passer til de allerfleste hjem. Om aftenen kan sovesofaen nemt laves om til en 160 cm seng til dine gæster.

6 stk produkter
Viser 6 av 6 produkter