Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Lord Nelson – til køkken, seng & bad

Lord Nelson er varemærket der tilbyder senge-, bade-, og køkken produkter der er klassisk stilrene og holder høj kvalitet. Vælg Lord Nelson når kun det bedste er godt nok.

Hvilke tekstilprodukter tilbyder Lord Nelson?

Hos os på Trademax kan du finde mange favoritprodukter fra Lord Nelson. Hvad siger du til for eksempel et sengesæt i satin, Lord Nelson Victory frottésæt og Lord Nelson Victory mikrofiberpude? Varemærket tilbyder desuden Lord Nelson bruseforhæng, badeværelsesmåtte og viskestykker i serien Victory.

 

Fås andet end kun tekstiler i Lord Nelsons sortiment?

Lord Nelson er mest kendt for sine tekstilprodukter men de tilbyder faktisk lidt mere. du kan for eksempel finde køkkenknive fra varemærket hos os på trademax. Her kan du finde Lord Nelsons brødkniv, filetkniv og Santokukniv.

 

Holder Lord Nelsons produkter god kvalitet?

Det der altid havner øverst på Lord Nelsons prioriteringsliste er klassisk stilrent og kvalitet. Lord Nelson arbejder altid for at opfylde de højeste krav på produkterne og mener at kun det bedste er godt nok. Når du køber noget fra Lord Nelsons sortiment kan du være sikker på at du får produkter af høj kvalitet til en lav pris.

1 stk produkter
Viser 1 av 1 produkter